tahal 0 Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 (edytowane) Witam, chciałbym przejść na nową platformę jeżeli uda się to sprawnie i szybko zrobić. Najchętniej pozbyłbym się zestawu: -mobo Asrock z97 pro 4, -RAM 4x 4gb Hyperx Savage 2400 MHz, -CPU i7 4790k, -Chłodzenie CPU SilentiumPC Grandis XE1236 (SPC099) Za 1350zł do niewielkiej negocjacji. Sprzęt w pełni sprawny, procesor od niedawna po delidzie i nałożeniu płynnego metalu pod IHS chodzi bez problemu na 4,8 GHz 1,35v, wcześniej nie był kręcony. Ewentualnie jeżeli ktoś chciałby od razu całą budę bez karty graficznej i dysków, czyli jeszcze z: -Obudowa SilentiumPC Aquarius X70T Pure Black (SPC 171) z dwoma panelami led rgb i pilotem, -Zasilacz SilentiumPC Supremo FM2 Gold 750W (SPC169), -Chłodzenie CPU Noctua NH D14 Cena wzrośnie do 2500zł. Na obudowę i zasilacz jest jeszcze 14 miesięcy gwarancji w sklepie morele. W obudowie tylni wentylator jest zmieniony na SilenitumPC pure wings 2 120mm. Na górze są dwa wentylatory AAB Jet Fan 120 (bardzo wydajne ale przy 12v głośne) z przodu są fabryczne wentylatory 120mm. Najlepiej odbiór osobisty w okolicach Wrocławia. Jak ktoś szybko się zdecyduje to mogę jeszcze dorzucić mysz Razer Deathadder 2014 niewiele używanego.Nie mam ciśnienia na sprzedaż bo sprzęt jeszcze daje radę w grach bardzo dobrze i cały czas go używam ale chciałbym złożyć coś na nowym Ryzenie. Jutro wyjeżdżam na dwa dni a potem jest 1 listopada więc możliwe że na ewentualne pytania/oferty odpiszę dopiero w sobotę. Dyski i karta graficzna nie są na sprzedaż. Edytowane 29 Października 2019 przez tahal Link to post Share on other sites
KamellotK1 296 Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Zdjęcie sprzętu z widoczną karteczką z nickiem z forum dodaj. Taki regulamin. Link to post Share on other sites
tahal 0 Napisano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Ok zaraz dodam tak żeby karteczka była lepiej widoczna, jest na zdjęciu wyżej tylko że takie światło i kompresja po wrzuceniu zdjęcia na hosting zrobiły swoje. Link to post Share on other sites
tahal 0 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Podbijam i 100zł w dół Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Ewentualnie sprzedaz samego procesora z odbiorem we wroclawiu wchodzi w gre? Link to post Share on other sites
tahal 0 Napisano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Na razie nie chce mi się rozdrabniać, jak złożę drugiego kompa to tego mogę sprzedawać osobno. Link to post Share on other sites
tahal 0 Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 100zł w dół bump W sumie to można zamknąć bo po dogłębnym zbadaniu tematu doszedłem do wniosku że ten proc jest przekozak jak na swój wiek i czekam na kolejną generacje inteli/ryzenów Z fartem Link to post Share on other sites
Recommended Posts