fiend_ 393 Napisano 24 Października 2019 Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Dorwałem całkiem zacną płytkę na X58 i zastanawiam się nad zakupem jakiegoś 6c/12t Xeona pod 1366. Czy miał ktoś do czynienia z takim połączeniem? Jak z kompatybilnością, bo teoretycznie na stronie producenta serii X w ogóle na liście nie ma? W internecie pełno info o współpracy i wynikach typu 4.2-4.6GHz albo zupełnie sprzecznych, iż nie da się ich wcale a wcale podkręcić przez BCLK. Cytuj Link to post Share on other sites
CozzY 3 Napisano 21 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Heh, jeszcze w zeszłym roku jechałem na MSI X58-PRO z Intel i7 920. W ogóle go nie kręciłem a do tej pory się dziwię jak dobrze to wszystko chodziło. Wysłane z mojego LEX722 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
fiend_ 393 Napisano 25 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Chyba całkiem dobrze jak na procesor za jeden banknot Fortis HE1425 Intel burn test <87 stopni w słabej budzie Mam jeszcze X5680, który będę testował, może uda się dobić 4.5 GHz i7-920 kosztuje 15 PLN a osiągało większość z nich 4.0GHz i po dziś dzień z dobrym GPU poleci wszystko na średnich detalach w FHD. W mojej siedział i7-950, równie mało wart aktualnie. Chyba zrobię z niego breloczek Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts