barteksnk 0 Napisano 24 Października 2019 Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Cześć, przymierzam się do sprzedaży części komponentów z mojego obecnego kompa: CPU + chłodzenie, mobo, RAM, obudowa. Z płytą jest pewien szkopuł - nie działają dwa z czterech slotów ramu (po włożeniu ramu w sloty B1 i B2 komp się nie bootuje) :c Płytę kupiłem z drugiej ręki, a zanim włożyłem ją do kompa i problem wyszedł, było już za późno na jakiekolwiek zwroty czy protesty... Męczę się więc z dwoma gniazdami i traktuję mobo jako uszkodzoną. Konkrety: - intel i7 4790K + be quiet! Shadow Rock 2 - Asus ROG Maximus VI Extreme (z kartą mPCIe Combo II + Wi-Fi 802.11ac/Bluetooth 4.0 oraz panelem OC) - 2x8GB Crucial Ballistix Sport CL9, 1600MHz - BitFenix Ghost + 4x BitFenix Spectre 120mm Byłbym wdzięczny za pomoc z wyceną. Z góry dzięki! Pozdrawiam, Bartek Cytuj Link to post Share on other sites
barteksnk 0 Napisano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 *bump* Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts