Prolog2 15 Napisano 8 Października 2019 Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Planuje pod koniec tygodnia wyskoczyć na Jokera Ktoś był poleca? Nie poleca? U mnie znajomy mówił że film mega ale trudno go wytłumaczyć trzeba obejrzeć Na filmwebie ocena 8,8 robi efekt WOW Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 8 Października 2019 Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Gust filmowy jest, jak du*a, każdy ma swoją Po to się chodzi do kina/ogląda filmy, żeby samemu ocenić... 3 Cytuj Link to post Share on other sites
kubatuba 6 Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Kolega wyżej ma rację. Każdy ma inny gust i nie wszystko każdemu musi się podobać. Od siebie dodam że miałem duże oczekiwania przed sensem, ale się nie zawiodłem. Warto zdać sobie sprawę że film jest dramatem psychologicznym, a nie typowym kinem superbohaterskim. Część osób chyba o tym nie wie. Polecam bezspojlerową recenzje na gałęzi. U mnie wyszły z seansu 2 osoby po pewnej scenie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mi.37 75 Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Troche za duze oczekiwania byly odnosnie tego tytulu, mimo wszystko bardzo dobry film 1 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Byłem, polecam. Film ma coś w sobie, nie jest to kolejny komiksowy blockbuster. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Prolog2 15 Napisano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Kurcza wszyscy co byli polecają trzeba zebrać 4 litery Cytuj Link to post Share on other sites
HannaKrupa 4 Napisano 17 Października 2019 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Film rewelacyjny !!! Zresztą to jest chyba jeden z tych filmów, które po prostu trzeba zobaczyć i wyrobić o nim własną opinię. Jest po prostu dosyć specyficzny i każdy w nieco inny sposób go odbiera. Ale same zdjęcia i muzyka jaka tam występuje to po prostu cud miód Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts