Kruchy81 66 Napisano 6 Października 2019 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Posiadam obudowę Zalman Z3 i chcę zmienić na nową i mam takie dwa typy: SilentiumPC Armis AR7 lub be quiet! Silent Base 601 I tu problem jedna jest tania a druga droższa ale ma wejścia od góry A planuje upgrade procka i do niego chłodzenie aio 240 Kruchy Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 7 Października 2019 Udostępnij Napisano 7 Października 2019 (edytowane) Odpuściłbym sobie na Twoim miejscu zakup obudowy za tak zabudowanym frontem. Proponuje pomyśleć o czymś takim FRACTAL DESIGN MESHIFY C . Obudowy od Cooler master tez są w dobrej cenie o są przewiewne Edytowane 7 Października 2019 przez trybcio86 Cytuj Link to post Share on other sites
Kruchy81 66 Napisano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Fajna i mała Kruchy Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 7 Października 2019 Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Ja posiadam Cooler master master box mb 511 i ona ma możliwość montażu takich chłodnic na froncie i topie a przy tym jest śmiesznie tania ok 200 zl i całkiem pojemna Cytuj Link to post Share on other sites
Kruchy81 66 Napisano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Fraktal bardziej kompaktowy Kruchy Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 7 Października 2019 Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Fraktal bardziej kompaktowy Kruchy Meshify C do dobra niedroga buda ale niestety nieco ciasnawa - bierz to pod uwagę jeśli chcesz tam montować jakieś większe chłodzenie. Warto tutaj zaznaczyć, że poczciwe AIO będzie dużo droższe niż powietrze o zbliżonych osiągach, a z kolei pchanie kiepskiego AIO tylko dla faktu posiadania "wody", mija się totalnie z celem. Cytuj Link to post Share on other sites
Kruchy81 66 Napisano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Akurat nie mam żadnego HDD ani dvd więc miejsca mi starczy a przewody jest gdzie pochować Kruchy Meshify C bardzo mi się podoba i jest w sam raz ale może macie jakieś inne propozycje? Kruchy Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 8 Października 2019 Udostępnij Napisano 8 Października 2019 https://proline.pl/obudowa-phanteks-eclipse-p400a-tempered-glass-czarna-p1378030 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts