Avistel 1 Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Cześć. Czy ktoś z Was korzystał z rat 0 Allegro? Czy są one faktycznie całkowicie 0? Czy powyżej jakiejś kwoty już jakaś prowizja jest? Dodatkowo, czy zamawiając podzespoły z Allegro będą one dobrze zapakowane i oznaczone, czy mogą przyjść w kawałkach? Miał ktoś może jakieś nieprzyjemne doświadczenia? Cytuj Link to post Share on other sites
Slodkibarteks 0 Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 (edytowane) Bralem juz kilka razy raty allegro.Procedura jest prosta i wpelni online i faktycznie jest 0%. Musisz miec konto z ktorego przelejesz 1zl jako potwierdzenie danych osobowych i zawarcie umowy. Wazne zeby konto bylo twoje. Nie wspolne. Po uruchomieniu pozyczki kwota trafia do sprzedawcow i paczki wysylane sa w normalny sposob jak bys zaplacil gotowka czyli jaka forme dostawy wybierzesz i z ilu aukcji kupisz. Edytowane 26 Września 2019 przez Slodkibarteks Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Potwierdzam 0% to 0%. A to jak ktoś zapakuje to zależy tylko od osoby/sklepu od którego kupujesz. Poczytaj komentarze. Cytuj Link to post Share on other sites
Avistel 1 Napisano 26 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2019 A czy w jakiś sposób weryfikują nasza prace? Chodzi mi o to, ze mam umowę na czas określony. Pracuje w firmie już 2 lata ale niestety na początku przez 3 lata umowy są na rok i z końcem tego roku kończy mi się aktualna umowa. Czy biorą pod uwagę jedynie dochody? Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Nie weryfikują chyba, że oprócz zaświadczenia o zarobkach chcą zaświadczenia o zatrudnieniu.Z drugiej strony kiedyś w pewnym banku usłyszałem, że wystarczy umowa na rok Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2753 Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Wszystko weryfikuje bank i Bik przy procesie składania wniosku ratalnego. Trwa to bardzo szybko zazwyczaj do 5min w szczegolnych przypadkach do 30min. Kozystam z rat 0%allego od samego początku , polecam Cytuj Link to post Share on other sites
tiktaktoe 0 Napisano 22 Marca 2021 Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 W dniu 26.09.2019 o 11:18, Avistel napisał: Cześć. Czy ktoś z Was korzystał z rat 0 Allegro? Czy są one faktycznie całkowicie 0? Czy powyżej jakiejś kwoty już jakaś prowizja jest? Dodatkowo, czy zamawiając podzespoły z Allegro będą one dobrze zapakowane i oznaczone, czy mogą przyjść w kawałkach? Miał ktoś może jakieś nieprzyjemne doświadczenia? Kupowałem. Spłaciłem terminowo i nic mnie raty nie kosztywały. U mnie było 10 rat 0%. Polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts