michaldroszcz 1 Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Witam. Chcę kupić jedną z myszek Roccat ale nie mogę zdecydować się, którą myszkę wybrać. Może ktoś posiadał właśnie te modele i może coś doradzić ponieważ nie mam możliwości sprawdzenie ich osobiście w sklepie. Po obejrzeniu kilku filmików na YT jestem za EMP z uwagi na bezpieczniejszy kształt i jest też lżejsza. Proszę o pomoc w wyborze. Cytuj Link to post Share on other sites
Kathevir 7 Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 to już jest kwestia preferencji. Najlepiej jakbyś wziął do ręki każdą z nich i dopiero wtedy zdecydował. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Kontury są bliźnie. Recenzja Kone Aimo: https://bit.ly/2XQeFot Walorem Kone EMP w tej paraleli, jest oczywiście namacalnie mniejsza waga. Znamienną cechą EMP, jak i poniektórych modeli serii "Kone", jest "click-clack" przycisków głównych. Możesz oczywiście dodać wzór, jeżeli selekcja wciąż jest otwarta. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts