Verus 8 Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Witam. Mam pytanie odnośnie pasty wymienionej w temacie. Zakupiłem ja jakieś 3-4 lata temu i chciałem ją użyczyć znajomemu który wymienia chłodzenie na procka. Czy taka pasta posiada termin ważności ? Czy nadaje się do użycia po takim czasie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Revenant 1170 Napisano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Pytanie czy była dobrze przechowywana. W cieniu i przyzwoitej temperaturze. Jeżeli miała piekarnik to lipa. Jeżeli leżała głęboko w szafie to raczej git. Cytuj Link to post Share on other sites
Verus 8 Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Cały czas głęboko w szufladzie. Niestety w pokoju latem temperatura dochodzi do 30 stopni więc to może być problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Revenant 1170 Napisano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeżeli jest jej na tyle dużo żeby móc odrobinę zmarnować wyciśnij trochę na kartkę papieru i zobacz. Akurat w tym miejscu będzie ta najbardziej zeschnięta. Ogółem myślę że będzie git. Tylko na początku tubki może być lekko zaschnięta bo miała kontakt z powietrzem. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez Revenant Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts