danieloslaw1 154 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam Mam problem z ognistym pucharem! W Mora Sul jeden handlarz uciekł i teraz mi brakuje jednego ognistego pucharu. Wpisuje kod It_FiremageCup i nie wyskakuje prosze o pomoc. A i jeszcze jedno podkreślnik w konsoli gothica 3 mam zamiast na górze klawiatury jest na dole tam gdzie pytajnik Prosze o pomoc! Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nie ładnie tak przechodzić gothica na kodach Ja prawie całą pustynię zmiotłem z pwoierzchni ziemii, miasto po mieście, najpeirw wykonałem tyle zadań ile się da, a potem apokalipsa puchary prawie same się znalazły Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No tak ale mi ten kupiec hamil uciekł! Czemu ten kod nie działa ???? Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No to go szukaj, pustynia nie jest aż tak duża, nie idź na łatwiznę O ile większa będzie twoja satysfakcja jeśli przejdziesz grę bez kodów. Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ale gdzie ja go znajde pewnie znikmoł! Ja chce tylko wiedzieć co mam zrobić by ten kod zadziałał!!!!!! Edit: Dobra temat do kasacji! Trzeba było przedtem wpisać spawn Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 oj danielosław nieładnie... Ja prawie całą pustynię zmiotłem z pwoierzchni ziemii, miasto po mieście, najpeirw wykonałem tyle zadań ile się da, a potem apokalipsa puchary prawie same się znalazły ot to ja to samo zrobiłem jaki miałeś _nick_ level jak kończyłeś grę?? Ja pomagając innosowi 82, xardasowi 81 a beliarowi 83 Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A nie pamiętam, straciłem rachubę gdzieś powinienem mieć save'a, pomagałem xardasowi. Generalnie gra tak od połowy już zaczynała mnie nudzić, więc wycinałem wszystko w pień. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ja wycinałem wszystko w pien (oczywiscie z rozsadkiem żeby móc robić misje w kazdej frakcji) od samego początku póżniej sprawdzałem - w całej myrtanie nie mogłem znaleźć nawet jednego potworka do zabicia prócz zajęcy mnie zaczelo nudzic po tym jak zrobilem wszystko w srodkowej i polnocnej prowincji Link to post Share on other sites
insect 0 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 a powracając do tematu, spróbuj wpisać spawn powinien Ci sie pokazać Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 a powracając do tematu, spróbuj wpisać spawn powinien Ci sie pokazać Ale napisałem że spawn trzeba było wpisać! Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jezeli to ostatni do zebrania puchar to nie ma rady.. Jesli nie to jest sposob na to a wiec osoba ktora posiada puchar jeszcze ci go nie dala, bijemy zabieramy puchar a potem gadamy z nim zeby ci go jakos dal ... tak wykonalem misje "NAJEMNICY W SLUZBIE U MARIKA" i jednoczesnie Ta dla buntownikow co zleca Szpieg w Monterze zeby dac list przywodcy w Okarze, mialem 2 listy jeden dla Marika drugi dla Przywodcy. ps:nie pamietam niektorych imion i nazw misji Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 w takich przypadkach najlepiej wczytać grę. Ja czasem traciłem pół godziny na to ale cóż.. Przynajmniej sie nie stresowalem ze czegos nie moge zrobic. I polecam grać z patchem 1.6 lub wyzszym Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A ja nie polecam patchow robionych przez fanow przez to sie gra bardziej tnie polecam ostatni oficjalny patch 1.2 wiekszosc wnerwiajacych bugow usunieta Link to post Share on other sites
Matix1999 0 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jak można Gothic 3 przechodzic na kodach... Link to post Share on other sites
Recommended Posts