Keifanel 13 Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Moja 120GB bestia crucial bx100 powoli przestaje mieścić rzeczy i zaczynam zastanawiać się nad jakimś drugim ssd na system i pare gierek. Patrząc po allegro mignęły mi takie dyski 256gb jak goodram cx400 za 120zł albo adata su900 za 200zł, ale coś źle mi sie na to patrzyło bo samsung 860evo jest za 250zł. Teraz najważniejsze pytanie, jest sens sie pakować w te tańsze dyski czy lepiej dopłacić do tego samsunga? Może 850pro? Nie mogłem znaleźć żadnych poważnych testów tych tańszych dysków Cytuj Link to post Share on other sites
marchello 1 Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 (edytowane) Moim prywtnym zdaniem to opłata za markę. Korzystam z Goodram od ponad roku. I jestem zadowolony. Wcześniej miałem Samsunga i SanDisk. Nie zauważyłem różnicy. Jeśli już, to zastanowił bym się nad Crucial. Ze względu na żywotność. Ale też nie wiem z czego ? we mnie takie przekonanie Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Lipca 2019 przez marchello Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Lepsze rzadziej padają Ale w cenie 860 evo masz już dobre m.2 NVMe Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts