Sajner 2 Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Kupię laptopa do max 200zł.Wymagane: sprawny cała matryca cała klawiatura całe zawiasy przynajmniej 1 działające usb min. 2gb ram, mile widziana możliwość dołożenia kolejnych 2gb już przeze mnie żeby działał na przynajmniej win7 sprawny zasilacz Niewymagane: działająca bateria, może być całkiem padnięta lub jej brak dysk Najlepiej z Łodzi i okolic, albo chociaż Łódzkiego, jednak biorą pod uwagę wysyłkę. Zdaję sobie sprawę, że budżet niewielki, ale są do dostania stare laptopy na sockecie P/G1. Obecnie mam na oku Acera za 130zl z intelem p6100, ale może ktoś tutaj ma coś lepszego do sprzedania w podanym budżecie. Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Powodzenia ! Cytuj Link to post Share on other sites
CzOlO 16 Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Mam kilka sztuk, ale bez sprawnych baterii, z prockami Core2, ale za to 4GB ramu. Jak Ci pasuje, to moge sprawdzic i dac liste Cytuj Link to post Share on other sites
Sajner 2 Napisano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Kupiłem jednak tego acera, jest całkiem niezły i ma dedyka od jeszcze Ati, to nawet odpali jakieś stare gierki. Dołożę mu jeszcze 2gb ramu i całkiem ok maszyna. Temat można zamknąć. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts