copper 0 Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Na sprzedaż następujące części - działały u mnie ostatnie pół roku bez zastrzeżeń 1: Procesor intel core i5 3470 4rdzenie 3.2-3.6GHz na płycie której uzywałem z aktywną opcją XMP osiagał 4GHz na jednym rdzeniu, 3.9 na dwóch, 3.8 na wszytkich - takie lepsze turbo od ASUSa W pełni sprawny, zadnych problemów - 140zł + kw 2: Pamięć ram G.skill SNIPER 2x4GB DDR3 1600 CL9 - żadnych problemów, stabilna sprawna memtest ok - 140zł + kw 3: Płyta główna ASUS P8Z77-M PRO Płyte sprzedaje jako uszkodzoną i w takiej cenie, ze wzgledu na typową w tych modelach przypadłość tj: Komputer reaguje na przycisk power włączeniem tylko po uprzednim wykonaniu Clear RTC zworką na płycie przy wyłączonym zasilaniu sieciowym!!!, po uśpeniu komputera to samo, ja rozwiazałem ten problem włączajac tylko raz dziennie komputer i wyprowadziłem przełącznik trójstanowy ze zworki na zewnatrz obudowy, po za tym dziwnym zachowaniem wszystko działało ok żadnych zawieszeń itp płyta - 50zł Jeżeli ktoś zdecyduje sie na zestaw całości to 300zł + kw wysyłka inpost 10zł sztwysyłka kurier 17zł sztwysyłka całości 20zł Pozdrawiam i zachecam do kontaktu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts