skapskiadi 870 Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 W najbliższym czasie planuję wziąć się za własną firmę a z powodu braku czasu i chęci do grania rozważam sprzedaż mojego PCta. O ile nie mam problemu z wyceną pojedynczych części (poza pewnym wyjątkiem) bo widzę ceny jakie są na allegro, o tyle nie wiem ile wart jest cały zestaw jako komplet bo nigdy nie sprzedawałem całego kompa na raz.Komp wygląda następująco: Zdjęcia nie oddają nawet w połowie jak wygląda on na żywo, foty robione niestety Xiaomi Redmi Note 4.Bebechy jakie mamy w środku: -i7 8700k -GTX 1080 MSI ARMOR-ASUS Z370-A PRIME-G.Skill TridentZ RGB 3200MHz 2x8gb-NZXT Kraken X62 -SSD M2 PCIE Transcend 512gb NVMe -Seasonic 650W Focus Plus GOLD -AIM SC808 (możliwe, że sprzedałbym go osobno lub zostawił sobie na przyszłość bo ciężko je dostać) -Phanteks P400S z hartowanym szkłem -Kontroler oświetlenia NZXT HUE+, 3x wentyle NZXT AER 120 (jeden ma pękniętą jedną łopatkę) + 4 paski LEDowe NZXT -przedłużki w białych oplotachIle taki zestaw może być wart w komplecie? Przed sprzedażą pożyczyłbym od znajomego dobrą lustrzankę żeby zrobić ładne zdjęcia i jakiś filmik na aukcję żeby ładnie się prezentował.Z góry dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Wysłałem Ci propozycję na PW. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts