magicznyfranek 0 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Cześć tak jak w temacie, potrzebuje komputera do niewymagającego grania (lol), ale zależy mi żeby nie zacinał się na lepszych grach. czy myślicie że ten składak sprostaa? czy znajde coś znacznie ciekawszego w takiej cenie. proszę o pomoc https://www.olx.pl/oferta/nowy-komputer-gamingowy-16gb-gtx-1070-ssd-ryzen-5-z-monitorem-lub-bez-CID99-IDA0wGx.html#967714d1e7;promoted Cytuj Link to post Share on other sites
Elomin 65 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 do FHD zasadniczo nic lepszego nie trzeba pakować, w tej rozdzielczości większość gier nie będzie stanowić problemu dla tego sprzętu, nawet na max ustawieniach czy znajde coś znacznie ciekawszego w takiej cenie. na to nie mam czasu, sry 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marcinbar 11 Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cena dobra, tylko nic nie pisał o gwarancji. Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 zestaw na dość dobrych gratach, widać że ktoś kto to składał ma jakieś pojęcie, a czy w tej kasie opłacalny to bierzesz google i kalkulator i jedziesz... jak się okaże ze różnica niewielka a na sprzęt są gwarancje to można brać, w przeciwnym wypadku można złożyć samemu. Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Ogłoszenie wydaje się autentyczne. Już miałem nawet pisać, że nie warto pchać się w coś z OLX, ale kliknąłem, patrzę i naprawdę wygląda porządnie. Samemu ciężko będzie złożyć coś lepszego w takim budżecie. Dowiedz się, jak z gwarancją - wystarczą Tobie kopie jego faktur, które miał przy zakupie. Cytuj Link to post Share on other sites
vacum 18 Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Nie brał bym w olx. chyba że odbiór osobisty Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 "Brałbym" piszemy razem. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil369 54 Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Za te podzespoły nowe + używana 1070 wyszło mi właśnie 3100, więc żadna okazja. Ale cena ok jak nie chce Ci się składać, albo nie umiesz. Odbiór osobisty i może utargujesz jeszcze stówkę. Brałbym z monitorem jak będzie wszystko ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts