basket4rap 5 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Posiadam dwa pady Speedlink Torid SL-6576-BK, poprawnie zainstalowane i sprawdzone działanie obu padów i wszystkich klawiszy w ustawieniach systemu. Problem w tym, że np. w Grid Autosport czy NBA 2K Playground 2 nie mogę zagrać na dwa pady, jedyna opcja to, że jedna osoba gra na klawiaturze a druga na padzie. Jak zrobić aby jedna i druga osoba grała na padzie? Nie wiem czy to istotne, ale oba pady pokazują się (przy kulce) jako nr 1. Nie wiem czy istotne dlatego, że np. w Mortal Kombat XL mimo to, mogę bez problemu grać na dwa pady. Cytuj Link to post Share on other sites
ddd10 4 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Spróbuj przez x360ce emulować jako pady od xboxa Cytuj Link to post Share on other sites
basket4rap 5 Napisano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Spróbuj przez x360ce emulować jako pady od xboxa Tzn. z rozpoznawaniem padów w grze to nie ma problemu. Program JoyToKey wydaje się być ciekawy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts