Filip23x 1 Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Witam, Mam problem z moim gtx 1050ti od msi. Mojej starej coś dolegało wyłączała sie itp, po prostu oddałem na gwarancje czekam 2 tygodnie. Po pewnym czasie dostaje telefon że karta została wymieniona na nową. Odebrałem podłączyłem w domu i odpaliłem assasin creed: unity (był ba promocji ale nie mogłam grać bez gpu :I ) po zakończonej rozgrywce wyłączam pc. Dzisiaj gdy ponownie chciałem włączyć kompa obraz sie nie wyświetla, po podłączeniu integry wszystko działa normalnie ale karta nie jest wykrywana, warto wspomnieć że wentylator w karcie działa Specyfikacja: -Gtx 1050ti aero -i5 7400 -asus prime B250m-plus Cytuj Link to post Share on other sites
asus570zd 10 Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Oddaj znowu jak Ci znowu nawaliła i problem z głowy. 2 albo 3 razy jak produkt będzie kaput to powinni zwrócić kasę.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Oddaj znowu jak Ci znowu nawaliła i problem z głowy. 2 albo 3 razy jak produkt będzie kaput to powinni zwrócić kasę.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Oddaj znowu jak Ci znowu nawaliła i problem z głowy. 2 albo 3 razy jak produkt będzie kaput to powinni zwrócić kasę.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Filip23x 1 Napisano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Już 3 raz będe oddawał :I zapytam o zwrot Cytuj Link to post Share on other sites
Elomin 65 Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 jak będziesz wysyłał kartę spisz z karty( nie z pudełka) nr seryjny albo zrób zdjęcie, od jakiegoś czasu spotykam się z takimi praktykami serwisu od MSI, że piszą, że wysyłają wymienione na nowe a tu przychodzi to samo co było wysyłane, np. miałem taki przypadek, że dostałem po wymianie "nową" kartę ... nowe było chłodzenie na karcie a PCB było to co wysyłałem, nie mam pojęcia po co takie praktyki, chyba liczą, że klient da za wygraną i pójdzie kupić nowe Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Próbowałeś wyjąć baterię w BIOS? Może tam coś nagrzmocone masz Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Może pcie w płycie uszkodzone?? Jaki zasilacz? Cytuj Link to post Share on other sites
alchemik333 1 Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Spróbuj pożyczyć od kogoś byle jaką grafike aby tylko sprawdzić czy nie płyta. Co do wymian, szwagier wysyłał na gwarancje MSI 1060 w nieszczęsnym Proline 5 razy, dopiero za 5 razem faktycznie wymienili kartę na nową, wcześniej twierdzili wiecznie, że karta naprawiona i sprawna, a zawsze nic się nie zmieniało. Wyglądało jakby tylko ją przepakowywali i odczekiwali 2-3tyg... karta startowała u niego kiedy chciała, po 5tym razie wymieniona na nową działa bez zarzutu. Cytuj Link to post Share on other sites
bartekmustach 28 Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Spróbuj pożyczyć od kogoś byle jaką grafike aby tylko sprawdzić czy nie płyta. Najpierw kolega musi napisać, jakim zasilaczem dysponuje. Pożyczyć od kogoś kartę aby "tylko sprawdzić" i uwalić ją gównianym lub uszkodzonym PSU wcale nie jest trudno 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Najpierw kolega musi napisać, jakim zasilaczem dysponuje. Pożyczyć od kogoś kartę aby "tylko sprawdzić" i uwalić ją gównianym lub uszkodzonym PSU wcale nie jest trudno Te słowa Cytuj Link to post Share on other sites
alchemik333 1 Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Najpierw kolega musi napisać, jakim zasilaczem dysponuje. Pożyczyć od kogoś kartę aby "tylko sprawdzić" i uwalić ją gównianym lub uszkodzonym PSU wcale nie jest trudno Zgadzam się w 100% Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts