anemus 228 Napisano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Na papierze wygląda nieźle, w testach tak sobie ale jakie są testy to wszyscy wiemy Ma ktoś i się wypowie? Mnie plastik nie przeszkadza, a wręcz odwrotnie (czarny bumper obowiązkowy) Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Może i nie mam tego telefonu, ale w tej cenie jest dużo lepszych fonów. np Huawei P20 Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez krzyhox Cytuj Link to post Share on other sites
trojan116 5 Napisano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 W tej lub podobnej cenie wolałbym chyba ASUS ZenFone 5Z Xperia XZ2 P20 Honor 10 W dodatku wszystko flagowe [może nie tegoroczne ale flagowiec > sredniak na przestrzeli 2 lat z pewnością tak jest] Ceny porównywałem w xkomie w cenach 1300-1700 bez innych kryteriów Nie napisałeś co cie interesuje albo potrzebujesz w telefonie ale wszystko z wymienionych jest dobre Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts