studencikus 0 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 witam, Powiedzcie czemu mam inne wskazania w orthosie ?? Czy to dlatego, ze robilem OC przez program a nie przez bios ?? ( wiem nie ustawilem koligacji i jechalo tylko na dwoch jajkach ;/ ) edit: zdecydowanie za malo spalem sorry http://img139.imageshack.us/img139/4845/x4385orthos.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 a jakieś szczegóły może? Edit: no teraz dodałeś linka Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 http://img139.imageshack.us/img139/4845/x4385orthos.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nie przejmuj sie, u mnie Orthos tez pokazuje bzdury - niby ze mam 1800 MHz. Sprawdz, co pokazuje CPU-Z podczas obciazenia Orthosem. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 pokazuje dobrze ma ktos jakis pomysl jak z 3,93 zrobic 4 ghz na 4 rdzeniach i zeby to orthosa przeslo ??? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 załóż lepsze chłodzenie, np Scythe Mugen 2 albo Noctuę Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 załóż lepsze chłodzenie, np Scythe Mugen 2 albo Noctuę mam teraz AC freezera extreme i watpie zeby na mugenie 3 stopnie cos daly .. teraz w prime95 na 3,8@X4 sa 53 stopnie Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Prawdopodobnie to koniec procesora. To i tak bardzo dobry wynik, w końcu teoretycznie 2 rdzenie są nie do końca sprawne - a nie dość, że udało się je odblokować, to jeszcze działają na 3.8 GHz. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 odpuscilem juz.. nie mam ochoty na wiecej restartow .. Ale w sumie z troche ponad 13k w 3d06 zrobil 17k .. nie tak zle jak na 395 zl Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 odpuscilem juz.. nie mam ochoty na wiecej restartow .. Ale w sumie z troche ponad 13k w 3d06 zrobil 17k .. nie tak zle jak na 395 zl Gratulacje dobrego wyniku to jak znajdziesz chwile czasu to zajrzyj na strone http://benchit.pl zarejestruj sie dodaj swoj wynik oraz screena np. z orthosa tak ok. 10 min lub wiecej zeby im to udowodnic dolacz do grupy benchmarka moze uda nam sie wskoczyc na 1-wsze miejsce Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 odpuscilem juz.. nie mam ochoty na wiecej restartow .. Ale w sumie z troche ponad 13k w 3d06 zrobil 17k .. nie tak zle jak na 395 zl Gratulacje dobrego wyniku to jak znajdziesz chwile czasu to zajrzyj na strone http://benchit.pl zarejestruj sie dodaj swoj wynik oraz screena np. z orthosa tak ok. 10 min lub wiecej zeby im to udowodnic dolacz do grupy benchmarka moze uda nam sie wskoczyc na 1-wsze miejsce Dzieki mam mozille 3.5 i za Chiny Ludowe nie moge sie tam poprawnie dostac ( strona laduje sie z bledami i zalogowanie nie jest mozliwe a probowalem wiele razy ).. A jak zainstaluje 3.0 to znajac moje szczescie poleca mi zakladki i hasla .. ale sprobuje Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzieki mam mozille 3.5 i za Chiny Ludowe nie moge sie tam poprawnie dostac ( strona laduje sie z bledami i zalogowanie nie jest mozliwe a probowalem wiele razy ).. A jak zainstaluje 3.0 to znajac moje szczescie poleca mi zakladki i hasla .. ale sprobuje A to dziwne bo ja normalnie sie loguje przez mozille 3.5 hmm.. to sprobuj przez IE albo Opera lub cos innego a co do zakladek to sobie eksportuj do pliku i zapisz ja tak robie bo juz pare razy zakladki mi gdzies wsiakly Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 probowalem ie.. moze to win 7 .. nie mam pojecia .. sprobuje na 3.0 Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 probowalem ie.. moze to win 7 .. nie mam pojecia .. sprobuje na 3.0No moze faktycznie mozilla 3.5 gryzie sie z win7 ja obecnie siedze na viscie i wszystko smiga na win7 mam mozille 3.0 i tez chodzi dobrze potem ja zaktualizuje i powiem Ci czy ten sam problem bedzie wystepowal u mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 wchodze na 3.o i du... daje zaloguj i nic sie nie zmienia .. ani odnosnika ani nic .. jak ide przez overcloking i tam daje na odnosnik do profil to mi wyskakuje 404 Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 wchodze na 3.o i du... daje zaloguj i nic sie nie zmienia .. ani odnosnika ani nic .. jak ide przez overcloking i tam daje na odnosnik do profil to mi wyskakuje 404 hmm.. szczerze to ja nie mam pojecia od czego to moze byc moze ktorys z kolegow z forum Ci pomoze jeszcze sprawdze u siebie na win7 jak bedzie chodzic mozilla po aktualizacji do 3.5 to dam Ci znac czy u mnie ten sam problem wystepuje. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jak masz jakieś dodatki to wyłącz je (NoScript, AdBlock Plus i podobne). Mnie na 7 RC1 i FF 3.5 wszystko chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jak masz jakieś dodatki to wyłącz je (NoScript, AdBlock Plus i podobne). Mnie na 7 RC1 i FF 3.5 wszystko chodzi. @kubbak ja milem kiedys podobne problemu jak uzywalem NoScript.. z AdBlockiem nie ma zadnych problemow czasem musze go wylaczyc na jakiejs stronie ale to rzadko mi sie zdarza raczej wina zapewne tkwi w NoScript. Studencikus jesli posiadasz ten dodatek to sprobuj go wylaczyc i powinno byc wsio ok Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 mam tylko gmail managera Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts