heeee 7 Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Dzień dobry. Potrzebuję telefon z dual simem, który będzie szybki, bezawaryjny, wygodny w używaniu. Do tej pory używam LG g6 i myślałem że dobrym następcą byłby mi mix 2s, dostępny w dobrej cenie (poniżej 1300 w bestcenie). Pierwotnie zakładałem budżet poniżej 1200, ale wizualnie ten xiaomi przekonuje mnie żeby dopłacić stówkę. Proszę o radę, czy dobrze robię wybierając ten model, czy powinienem wybrać co innego. Wymagania: - płynne działanie (fajnie gdyby telefon był jeszcze przez chwilę wspierany przez producenta) - bateria niegorsza niż g6 Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Mam od 2 msc mi mix 2s. Jak masz jakieś konkretne pytania to pisz. Ja z telefonu jestem zadowolony, szybko i płynnie działa, nie zawiesza się. Ładowanie bezprzewodowe działa bezproblemowo. Przy moim użytkowaniu w pracy bateria trzyma ok 16h, w weekend spokojnie jak odepnę w sobote rano to w niedziele jak się kładę spać mam jeszcze ok 25-30% baterii 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Moim zdaniem to dobry wybór. Dużym plusem jest optymalizacja obrazu i NFC, których raczej ciężko spotkać w innych modelach w tym budżecie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
heeee 7 Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 telefon zamówiony, dziękuję za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts