immpyrc 5 Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Witam Proszę o pomoc Co zrobić żeby win 10 odtwarzał filmy i muzykę Próbowałem instalować popularne kodeki i odtwarzacze i żadna instalacja nie rozwiązała problemu Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Ale korzystasz z karty dzwiękowej płyty głównej czy wewnętrznej na pci czy zewnetrznej na usb ??? Karta włączona w biosie ? Głośniki podłączone do dobrego wejścia na karcie ? Wszystko to masz sprawdzone ? W zakładce 'urządzenia' karta wykrywana i ma zainstalowane sterowniki ? Karta działa z grami a nie odtwarza dzwięku w filmach i mp3 ? Czy jak ? Cytuj Link to post Share on other sites
immpyrc 5 Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 (edytowane) Gry działają a filmy i muzyka nie Edytowane 31 Marca 2019 przez immpyrc Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Kliknij na plik audio lub video prawym przyciskiem myszy - wybierz zakładkę - "odtwórz za pomocą"... Teraz z listy programów do odtwarzania wybierz po kolei i testuj który odtworzy plik z dzwiękiem i obrazem. Tylko nie zaznaczaj okienka 'odtwarzaj zawsze" - to zrobisz na końcu jak znajdziesz z listy program który prawidłowo odtwarza u ciebie pliki video lub audio. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
immpyrc 5 Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Ok spróbuję Teraz to juz jest jakaś katastrofa bo dałem cofnięcie do punktu przywracania w którym mi jeszcze gry działały i złom nie chce się uruchomić trwa przywracanie rejestru Można nerwy stracić Musze wyjsc na razie zostawiam ten złom zobaczymy czy sie uruchomi teraz w ogóle Nie odtwarza plików żden program Kliknij na plik audio lub video prawym przyciskiem myszy - wybierz zakładkę - "odtwórz za pomocą"... Teraz z listy programów do odtwarzania wybierz po kolei i testuj który odtworzy plik z dzwiękiem i obrazem. Tylko nie zaznaczaj okienka 'odtwarzaj zawsze" - to zrobisz na końcu jak znajdziesz z listy program który prawidłowo odtwarza u ciebie pliki video lub audio. Nie odtwarza plików żaden program Filmy ruszyły na vlc Wcześniej wydawało mi się że vlc nie zadziałał Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Ustaw 44khz i 16 bit Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Tak w ogóle to co to znaczy "nie odtwarza"? Co się dzieje? Pojawiają się jakieś komunikaty? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts