PanPawel 0 Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Czołem, Niestety okazało się, że dobiłem do maksymalnej liczby urządzeń, którą może obsłużyć mój stary router Tp-Link WR841N (która najwyraźniej wynoi 18). Szukam rozwiązanie (którym pewnie jest zakup nowego routera), które pozwoli mi na obsłużenie większej liczby urządzeń po wifi (docelowo pewnie do 30). Może ktoś polecić jakieś sprawdzone i w miarę niedrogie urządzenie? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Co to są za urządzenia? Niedrogie na pewno się nie sprawdzi. Teraz masz tanie i sam widzisz, że nie działa. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) oże zostaw ten stary router a dokupi CAP 1200 od TP-Linka ustawisz tryb pracy na FAT i sam sobie go spersonalizujesz, możesz podłączyć na starcie do 100 urządzeń jednocześnie. Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Andrew Cytuj Link to post Share on other sites
jou300 22 Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Na wifi 30 urzadzeń będzie rwać. Lepiej kupić dwa routery i rozdzielić połączenie. Ja w robocie mam 50 komputerow i z kilka router, śmiga wszystko. Edytowane 3 Czerwca 2019 przez jou300 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts