patryk414 3 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Czy kupywanie konta Neflix za 6zł na allegro jest legalne ? .(Dla kupującego ) Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Nie. Poczytaj o tym. https://www.google.com/search?q=Czy+kupywanie+konta+Neflix+za+6z%C5%82+na+allegro+jest+legalne+%3F&rlz=1C1CHBD_plPL824PL825&oq=Czy+kupywanie+konta+Neflix+za+6z%C5%82+na+allegro+jest+legalne+%3F&aqs=chrome..69i57j69i60.17662703j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Jeżeli jako kupujący, wiesz, że to kradzione (przekręt) to również stajesz się złodziejem. Wybór należy do ciebie... Jeśli masz wątpliwości, możesz o to zapytać po prostu w Netflix. Edytowane 12 Marca 2019 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Zamiast kupować jakieś lewe dane do logowania złóż się ze znajomymi na jedno konto. 21,5 zł miesięcznie nie fortuna. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Składanie się ze znajomym też jest nielegalne. Konto na kilka komputerów kupuje się na jedno gospodarstwo domowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Składanie się ze znajomym też jest nielegalne. Konto na kilka komputerów kupuje się na jedno gospodarstwo domowe. Ale możesz korzystać na wielu urządzeniach Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 (edytowane) Banutzer - mam prośbę. Czy możesz dać linka, gdzie to jest napisane ? Ciekawi mnie to, bo współdzielę konto z synem, byłą żoną, kolegą syna i jego dziewczyną. Mieszkamy osobno, więc trudno mówić o jednym gospodarstwie domowym... Cytuję: " Czy mogę współdzielić konto Netflix z innymi? Warto pamiętać, że w celu ograniczenia kosztów można podzielić się nimi na przykład ze znajomymi. Wystarczy, że jedna osoba stworzy np. konto Premium i podzieli się z nim z trzema innymi osobami. W ten sposób zostaną wykorzystane cztery odbiorniki, a koszt rozłoży się po 13 złotych na jedną osobę. Jest to zabieg zupełnie legalny, a nawet sam Netflix zachęca do tego typu rozwiązania. " Być może to się zmieni, ale dzisiaj jest to zupełnie legalne. Przed chwilą przeczytałem regulamin i obecnie w Polsce nie ma żadnych ograniczeń. Plan premium to cztery odbiorniki bez względu na miejsce (adres) odbioru. Edytowane 27 Marca 2019 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 (edytowane) Nawet sam Netflix przyznaje, że nie ma nic przeciwko dzieleniu się kontem https://businessinsider.com.pl/media/internet/dzielenie-konta-na-netfliksie-firma-ignoruje-proceder/xq393dt.amp Edytowane 27 Marca 2019 przez marik81 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts