krzysztof98 0 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Hey, koleżanka ma problem mianowicie nie może odpalić żadnego programu, gdy próbuje wywala błąd Nie można uruchomić aplikacji ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest niepoprawna. Więcej szczegółów można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji lub przy użyciu narzędzia wiersza polecenia sxtrace.exe Dziś chciałem jej odaplic /scannow ale nie zdążyłem i moje pytanie jest takie, co jeszcze można zrobić gdyby to 1 nie pomogło z tym? Dodam, że próba odpalenie instalki vc konczy sie tym samym bledem Cytuj Link to post Share on other sites
mw1975 230 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Na czym tej aplikacji nie może odpalić? Jaki system, jakie urządzenie? Cytuj Link to post Share on other sites
krzysztof98 0 Napisano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Na czym tej aplikacji nie może odpalić? Jaki system, jakie urządzenie? Oj wybacz zapomniałem. Laptop lenovo (dokładnego modelu nie znam) Windows 8.1 Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 dism /online /cleanup-image /restorehealth Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts