jfxpompa 24 Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Witam ! Mam na sprzedaż chłodnicę phobya 360mm z dołączonymi wentylatorami enermax magma. Chłodnica technicznie sprawna, wizualnie bardzo zadbana (6-/6). Wentylatory sprawne, cichutkie ,nawet przy niewielkich obrotach dają radę przewiać chłodnicę. Cena jaka mnie interesuje to 270+kw,możliwe allegro tylko wtedy opłata za wystawienie i sprzedaż jest po stronie kupującego. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
macia0007 4 Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Fajna a jaką pompkę dawałeś do niej ? Cytuj Link to post Share on other sites
jfxpompa 24 Napisano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Była raz podpięta testowo pod układ z magicoolem dcp450(ten z sygnatury). Ostatecznie nie użyłem jej,bo za mało miejsca mam w obudowie. Cytuj Link to post Share on other sites
kroni 197 Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 PW Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts