KORGAN 9 Napisano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 (edytowane) Jezu...przeciez pisze że na windows 7 na starym pc karta dziala... Nie dziala na nowym z windows 10... Dzisiaj po pracy sciagne winde ze strony microsoftu i zobacze. Edytowane 13 Lutego 2019 przez KORGAN Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 (edytowane) W przypadku Win 10 najlepiej zainstalować najnowszą kompilację. Tu masz soft do pobierania iso https://www.dobreprogramy.pl/Windows-ISO-Downloader,Program,Windows,78497.html Obraz najlepiej i najszybciej nagrać Rufusem. https://rufus.ie/ Edytowane 13 Lutego 2019 przez gepardmak Cytuj Link to post Share on other sites
KORGAN 9 Napisano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Ok. Ten mój windows 10 to przeciez taki syf ze dziś rano nagle zniknęła mi partycja na hdd. Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 czasami te problemy w temacie z którymi boryka się user to jak film sf Cytuj Link to post Share on other sites
KORGAN 9 Napisano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 (edytowane) Wszystko już działa. Wina była systemu. Teraz czas na odzyskanie tej partycji - 250gb którą ukrył mi ten syfiasty Windows. Widzi tylko 100mb choć podczas instalacji tego dobrego systemu widniał cały. Zrobiłem to w zarządzaniu dyskami. Także koniec tematu. Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Nawet tym którzy się mylili . Pozdro! Edytowane 13 Lutego 2019 przez KORGAN Cytuj Link to post Share on other sites
TheSimon 22 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Ciekaw jestem z tym windowsem o co chodzi bo zarowno na stronie producenta MSI jest informacja że b450-a pro wspiera windowsa 7 jak i na stronie AMD również jest dla niego potwierdzone wsparcie. Czasem po prostu trzeba iso windowsa przepuścic przez programik zeby dodal odpowiednie stery i wszystko powinno hulac. Jak probujesz instalować win7 na tym kompie to co sie dzieje? Aż ciężko mi uwierzyć że nie da się zainstalować Cytuj Link to post Share on other sites
KORGAN 9 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Ciekaw jestem z tym windowsem o co chodzi bo zarowno na stronie producenta MSI jest informacja że b450-a pro wspiera windowsa 7 jak i na stronie AMD również jest dla niego potwierdzone wsparcie. Czasem po prostu trzeba iso windowsa przepuścic przez programik zeby dodal odpowiednie stery i wszystko powinno hulac. Jak probujesz instalować win7 na tym kompie to co sie dzieje? Aż ciężko mi uwierzyć że nie da się zainstalować Nie działa myszka i klawiatura jak już zaczyna się instalacja. W serwisie x-komu powiedzieli mi, że to loteria. Zalezy od płyty. Miałem pecha. Kit juz z tym. Przyzwyczajam się szybko do 10. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts