KORGAN 9 Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 W biosie myszka i klawiatura dziala. Jednak jak pojawia sie windows 7 i mam instaliwac to nic nie moge zrobic . Jakies pomysly? Okazuje się że na części płyt am4 nie można zainstalować Windowsa 7. Co za go**o... Cytuj Link to post Share on other sites
Artok 2010 Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) MSI zrobiło porządne narzędzie do wsunięcia sterowników w obraz Windowsa 7 [video=youtube] Edytowane 12 Lutego 2019 przez Artok Cytuj Link to post Share on other sites
KORGAN 9 Napisano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Widziałem, ale patrząc na komentarze nie działa wszystkim. Trudno. Czas przejść na Windowsa 10. Kiedyś był też płacz jak opuszczaliśmy XP Poza tym mi ten program się nie uruchamia. Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Jaki masz konkretnie procesor bo na stronie producenta płyty jest wpis * To support Windows® 7 64-bit, you must install an AMD Pinnacle Ridge & Summit Ridge CPU. Cytuj Link to post Share on other sites
dragzor 149 Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Nie pakowałbym się w Win7 mając ryzena. AM4 mają support do win10 + microsoft kończy support win 7 za nie cały rok. https://www.microsoft.com/pl-pl/windowsforbusiness/end-of-windows-7-support Cytuj Link to post Share on other sites
KORGAN 9 Napisano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) Zrobię Windowsa 10. Mam 2600 Ryzena. Inny problem jest taki, że płyta widzi niby dysk SSD, ale w opcjach BOOT go nie ma. Boję się, że jak zrobię instalkę na SSD to nie wystartuje mi system, bo nie można go ustawić w BOOT. Tylko HDD. W moim starym kompie z którego piszę znowu na odwrót, a nie było tak. Mogę tylko SSD. Co za chory system . Nawet normalnie sterowników Nvidii nie można zainstalować. Edytowane 12 Lutego 2019 przez KORGAN Cytuj Link to post Share on other sites
Artok 2010 Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 (edytowane) Co za chory system . Nawet normalnie sterowników Nvidii nie można zainstalować. Jaką kompilację Windowsa 10 zainstalowałeś? Na tych najstarszych edycjach rzeczywiście nie da się zainstalować sterowników Nvidii. Edytowane 13 Lutego 2019 przez Artok Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts