kacpejj 0 Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Witam. Chciałem dzisiaj zmienić ustawienia w msi afterburnerze, lecz nie chcą mi się zapisać ustawienia. Cały czas "core clock i memory clock" wracają do 0. Może mi ktoś pomóc? Siedzę nad tym już dobre 2 godziny. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 (edytowane) Ustawiasz odpowiednie wartości taktowania "core clock i memory clock",klikasz na ikonkę dyskietki,czyli w sekcji "Profile" i konka na numerem "5",zaczynają ci mrugać cyfry od 1 do 5,naciskasz tam gdzie chcesz zapisać ustawienia i to wszystko.Później,jeżeli chcesz grać na zapisanych ustawieniach to klikasz tylko odpowiednią cyfrę,tę pod którą te ustawienia zapisałeś i to wszystko. Edytowane 11 Lutego 2019 przez login1969 Cytuj Link to post Share on other sites
kacpejj 0 Napisano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Ustawiasz odpowiednie wartości taktowania "core clock i memory clock",klikasz na ikonkę dyskietki,czyli w sekcji "Profile" i konka na numerem "5",zaczynają ci mrugać cyfry od 1 do 5,naciskasz tam gdzie chcesz zapisać ustawienia i to wszystko.Później,jeżeli chcesz grać na zapisanych ustawieniach to klikasz tylko odpowiednią cyfrę,tę pod którą te ustawienia zapisałeś i to wszystko. Tylko że jak kliknę na ten profil to jest ustawione wszystko na 0. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 (edytowane) Modyfikacja instrukcji.Zrób po kolei tak jak napisałem poniżej i musi działać: 1.Ustawiasz zegary 2.Zatwierdzasz "ptaszkiem" 3.Klikasz ikonkę dyskietki w sekcji "Profile" (zaraz za 5) 4.Numery od 1-5 zaczynają mrugać 5.Klikasz któryś numer,gdzie zapisują się aktualne ustawienia. 6.Żeby wczytać zapisane ustawienia,klikasz numer gdzie są te ustawienia zapisane i "ptaszek" żeby zastosować. 7.Kasujesz ustawienia klikając prawym myszki na numer gdzie te ustawienia są zapisane. Edytowane 11 Lutego 2019 przez login1969 Cytuj Link to post Share on other sites
kacpejj 0 Napisano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) Modyfikacja instrukcji.Zrób po kolei tak jak napisałem poniżej i musi działać: 1.Ustawiasz zegary 2.Zatwierdzasz "ptaszkiem" 3.Klikasz ikonkę dyskietki w sekcji "Profile" (zaraz za 5) 4.Numery od 1-5 zaczynają mrugać 5.Klikasz któryś numer,gdzie zapisują się aktualne ustawienia. 6.Żeby wczytać zapisane ustawienia,klikasz numer gdzie są te ustawienia zapisane i "ptaszek" żeby zastosować. 7.Kasujesz ustawienia klikając prawym myszki na numer gdzie te ustawienia są zapisane. Gdy zatwierdzam "ptaszkiem" resetują mi się ustawienia do 0. I gdy zapisze i wczytam mam wszystko na 0. Temat do zamknięcia.. Edytowane 11 Lutego 2019 przez kacpejj Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Może napisz efekty próby naszej pomocy ...Ptaszki ci zdechły ? Cytuj Link to post Share on other sites
Taziur 0 Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Odkopę trochę temat, mam nadzieję, że ktoś pomoże. W afterburnerze nie mogę zapisać ani zmieniać profili. Robię według wyżej wypisanej instrukcji i to nie działa. Prawdopodobnie dlatego, że mam "zaszarzone" cyferki profili od 2 do 5. Jedynie 1 się świeci, a chciałbym sobie przełączać miedzy dwoma profilami bez konieczności wpisywania za każdym razem ile podkręcić. Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Bo musisz pewnie nowsza wersje msi sciagnac albo i bete Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts