Netas 0 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Cześć. Ostatnio zepsuł mi się telefon i planuje kupić nowy. Głównie będę go używać do oglądania (youtube, twitch), przeglądania internetu, czasami do jakiejś gry. Zainteresowały mnie Xiaomi Mi A2 i Pocophone F1. Zależy mi na dość dobrej baterii. Jak myślicie który z nich będzie lepszy czy może polecacie coś lepszego? Maksymalna kwota jaką chce wydać to 1200zł . Do tej pory korzystałem z Moto X Style. Cytuj Link to post Share on other sites
andre_3000 0 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Z tych dwóch chyba lepsze będzie xiaomi Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Jeśli bateria jest priorytetem to bym dorzucił stówkę i brał nowego Zenfone Max Pro M2. Bateria 5000mAh, Snap 660, 6GB RAM, NFC, system bez żadnej nakładki. Jedyny duży minus to microUSB a nie usb-C. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Bardziej pojemną baterie ma Poco ale pomimo że to sprzęt wydajny ma swoje mankamenty jak np. wykonanie. Do kwoty 1000k sprawdziłbym jeszcze Note 6 Pro - myślę że do wymagań które podałeś byłby dobry. Dobrej jakości duży ekran 6,26 a do tego dosyć dobra bateria 4000 mAh. Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Z tych dwóch chyba lepsze będzie xiaomi Oba są Xiaomi. Zainteresowały mnie Xiaomi Mi A2 i Pocophone F1. Zastanów się na czym Ci bardziej zależy? Wolisz bardzo mocny procesor z dużym akumulatorem i MIUI, czy wolniejszy procesor, ale za to z czystym Androidem w telefonie, który będzie miał mniejszy SOT? Zenfone Max Pro M2. Bateria 5000mAh, Snap 660, 6GB RAM, NFC, system bez żadnej nakładki. Jedyny duży minus to microUSB a nie usb-C. Jak dla mnie wielkim minusem tego Asusa jest to, że nie ma WiFi 5 GHz. Kolejna sprawa, gdzie nigdzie się tym nie chwalą, obniżyli taktowanie procesora z 2,2 GHz na 1,95 GHz, wydaje mi się, że nie zrobili tego bez powodu, tylko pewnie coś tu popsuli i telefon np. za mocno się grzał, lub coś w tym stylu. Fotki też nie wyglądają jakoś super. Szkoda, że nie popracowali nad nim bardziej, bo by był super telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts