anag0rn 0 Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Czy ktoś z was posiada taką płytę Gigabyte z390 Aorus Master ? Czy jest w biosie możliwość wyłączenia Wifi i Bluetooth, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć? Jeśli tak, to jak to się nazywa i gdzie tego szukać? Wersja biosu F7. To jest moja pierwsza płyta Gigabyte, zawsze miałem Asusa a bios jest jakiś inny nic nie mogę znaleźć. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Nie masz jakiejś instrukcji ? Tam powinno być . Może szybciej się znajdzie jakiś właściciel... Cytuj Link to post Share on other sites
anag0rn 0 Napisano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Przekopałem instrukcje i bios ale nic tam takiego nie ma jak Wfi czy wireless lan, nie ma także nic takiego jak Bluetooth. Cytuj Link to post Share on other sites
macia0007 4 Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 (edytowane) Podepnę się do tematu gdzie najlepiej podpiąć chłodzenie wodne do tej płyty posiadam Celsius s36 ? Bo przy zasilaniu 24 pin od płyty jest napisane Pump a te dwa to są od Cpu fan . Edytowane 10 Lutego 2019 przez macia0007 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts