Vister81 28 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć. Na sprzedaż leci mój poprzedni telefon, to jest Leeco Le Pro 3 X720 6/128GB. Telefon został zakupiony na Banggood, posiada wszystkie fabryczne akcesoria. Na plecach jest naklejona folia karbonowa, natomiast na froncie od nowości leży szkło hartowane (nowe dodaje w gratisie, tak samo 2x etui). Wersja z pasmem B20, NFC oraz Snapdragonem 821. Nie jest to okrojona wersja "Elite". W dodatku najmocniejszy egzemplarz - 6/128GB pamięci Sprzęt eksploatowałem niezwykle mocno przez mniej więcej rok. Duża bateria, Snapdragon 821 i ogromne wsparcie na XDA dały mi niezwykłą satysfakcję. Ba, po wgraniu GCam telefon robił naprawdę dobre zdjęcia. Przesiadłem się na coś z innej półki i telefon jak na razie leży w szafie, odpalony raz na jakiś czas i podładowany. Link: AllegroCena dla forumowiczów: 800 złotych. Przy szybkiej decyzji mogę zejść z ceny. Odbiór osobisty na terenie Poznania lub darmowa wysyłka paczkomatem/listem priorytetowym. Edytowane 31 Stycznia 2019 przez Vister81 Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Taki off top - jak z użytkowaniem ów tej firmy? Zauważyłeś jakieś niedogodności? Nie licząc aparatu Cytuj Link to post Share on other sites
Vister81 28 Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Po wgraniu odpowiedniego systemu nie odczułem żadnych problemów. Telefon działał "flawless", zasięg bezproblemowy, wydajność bardzo zadowalająca. No nie ma czegoś, do czego mógłbym się przyczepić. Chociaż... Telefon nie ma jacka 3.5mm Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts