lokator_18 14 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 > Budżet: 200, ale może być 500 jeśli warto > Jakiej myszki obecnie używasz: Logitech M330 oraz MX1000 > Jaką masz obecnie podkładkę: biurko, sukno kanapy > Z jakich wartości DPI korzystasz: nie mam pojęcia > Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: nie gram w fps > W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): Civilization, Football Manager, 95% czasu praca biurowa > Ile przycisków używasz w myszce: wszystkie dwa > Chwyt: poczytałem o tym i wychodzą mi pazury. Środkowy palec na rolce, wskazujący na lewym klawiszu, serdeczny na prawym, kciuk i mały na boczkach myszy > Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka): 14 cm > Od czubka palca środkowego do nadgarstka: 19 cm > Dlaczego chcesz zmienić mysz: chcę mieć jedną w biurze (pewnie będzie tam M330, a druga w domu) > Uwagi: bezprzewodowa Moje typy: Logitech G305 Razer Atheris Corsair Harpoon Wireless Logitech G603 Razer Lancehead Razer Mamba Wireless Logitech G703 Logitech PRO Wireless Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Poruczenie powinna w zupełności spełnić G305 - wyselekcjonowana pod względem Twojej empirii z myszami biurowymi. Rodzimy kształt Logitecha, dla myszy wysoce casualowych. Gdybyś chciał zasięgnąć czegoś bardziej egzotycznego, G603 z powodzeniem powinna być następnym wyborem, wszechobecna mysz na sklepowych regałach. Cytuj Link to post Share on other sites
lokator_18 14 Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 @Leminairre. Czym się różnią G305 i G603? Wagą to widzę. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Kształtem naturalnie, użyte komponenty są bardzo podobne. Cytuj Link to post Share on other sites
lokator_18 14 Napisano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Przymierzyłem się w sklepie na literę M do G305 oraz do G603 która jest cięższa, poza tym niewielkie różnice. Sklep na M droższy od portalu na A, więc przychodzi mi czekać na przesyłkę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts