CrisPell 4845 Napisano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Jakaś dobra mniej upierdliwa o dopłacanie za "fiuczery" aplikacja menadżer plików. Do tej pory używałem ES File Explorer, ale ostatnio przeszli samych siebie już niemal za byle pierdołę każą sobie płacić.Najbardziej mi zależy na:- dostęp root,- możliwość podłączenia się do udostępnionych folderów na PC (LAN),- podłączenie do chmury (google, onedrive, dropbox), No i wiadomo standardowe zastosowanie. Dobre było jak mogłem sobie kopiować z kompa, a do chmury nie musiałem mieć 5 aplikacji... Edytowane 28 Stycznia 2019 przez CrisPell Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie michalmx0 18 Napisano 28 Stycznia 2019 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Może zobacz solid explorer. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Total Commander + wtyczki? Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Koniec końców kupiłem Solid Explorer i to jest to Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts