harder 0 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Czy sport to prac jak sie dojezdza do pracy rowerem? co myslicie na ten temat Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Jeśli traktujesz formę dojazdu do pracy rowerem, to moim zdaniem jest to jedne z wielu środków transportu. Jednak w kategorii pracy raczej nie, lecz droga do pracy. Jeśli będziesz miał wypadek na rowerze w trakcie podróży do pracy (oczywiście spełniając wszystkie przesłanki "drogi do pracy"), to powinno to zostać uznane jako wypadek w drodze do pracy. W kategorii sportu jak najbardziej tak czy to amatorskiego czy zawodowego, bo można to również traktować jako formę treningu przy okazji jazdy do i z pracy Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Jaki jest cel tego pytania ? Staraj się pisać po polsku , prawidłowo...(chyba , że jedziesz na rowerze. Wtedy nie pisz.) Edytowane 24 Stycznia 2019 przez jarrino 1 Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Jaki jest cel tego pytania ? Staraj się pisać po polsku , prawidłowo...(chyba , że jedziesz na rowerze. Wtedy nie pisz.) Dobre Jarrino... Już się trochę przyzwyczaiłem do czytania zdań i całych postów bez polskich znaków,ale nadal ciężko mi to przychodzi.Nie to żebym był jakimś fanatykiem języka polskiego,ale to co teraz się dzieje na forach woła o pomstę.Ja również nie bardzo rozumiem o co chodzi autorowi. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Ja też literatem nie jestem. Jak coś piszę , to zanim kliknę enter , czytam. To proste... Cytuj Link to post Share on other sites
anarchist 60 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dojeżdżam do pracy rowerem cały rok. Dojazd jak dojazd ale traktuję to jako aktywność fizyczną czyli w sumie sport. Co w sumie w samy do jeździe nic nie zmienia czy traktuję to jako sport czy nie bo tak czy inaczej bym tak dojeżdżał Nie widzę za bardzo sensu tego pytania. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts