KnOw3913 17 Napisano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 https://www.tp-link.com/pl/download/TL-WN881ND_V1.html#Driver Spróbuj zainstalować. Odnistalowalem i zainstalowalem ale nie pomogło Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Była mowa że walczyłeś z napięciem XMP. Spróbuj całkowicie wyłączyć Przetestuj zestaw na FurMarku Wyjmij tą sieciówke z komputera i zobacz jakie efekty Przy reinstalacji sterów do sieciówki upewnij się że system pozbywa się tego athw10x.sys (powinien siedzieć gdzieś w system32) Cytuj Link to post Share on other sites
KnOw3913 17 Napisano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Była mowa że walczyłeś z napięciem XMP. Spróbuj całkowicie wyłączyć Przetestuj zestaw na FurMarku Wyjmij tą sieciówke z komputera i zobacz jakie efekty Przy reinstalacji sterów do sieciówki upewnij się że system pozbywa się tego athw10x.sys (powinien siedzieć gdzieś w system32) Zrobiłem format ssd gdzie był system i postawiłem na nowo czysty i jak narazie jest wszystko ok, może coś z systemem było nie tak, dam znać jak coś się będzie działo. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 6 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Oby jak najdłużej . Pamiętaj też o jednym . Nie wgrywaj na siłę wszelkiego rodzaju sterowników . Jeśli już to tylko ze strony producenta urządzenia i pod używany system . Jak nie sprawia kłopotów to po prostu odpuść... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts