Da2rk 13 Napisano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Witam. Posiadam myszke Logitech G300. Warto wymienić ją na Razer Mamba tournament chroma? Duża różnica w dokładności? Gram głównie w cs:go i fps'y typu battlefield czy cod. Za każdą odpowiedź z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
tumulecpiter 17 Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Moim zdaniem strasznie przepłacisz, lepiej spróbuj coś tańszego jak DM1 Pro S, DM1 FPS, Rival 310, Basilisk Cytuj Link to post Share on other sites
Da2rk 13 Napisano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Mam mozliwosc kupna za 150 ziko z outletu. Nowa bez pudełka. I dlatego sie zastanawiam czy warto wymienic. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Miło będzie, gdy wypełnisz wzór - podejmiemy polubowne modus operandi. Kosztowne myszy, rzadko odwzorowują jakość kwotą. Cytuj Link to post Share on other sites
Da2rk 13 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 § Budżet: 150 (w takiej cenie moge kupic myszke podana ponizej) § Jakiej myszki obecnie używasz: logitech g300 § Jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 § Z jakich wartości DPI korzystasz: od 800 do 2000 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: od 15 do 30 cm zaleznie od gry/broni § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): fpsy, mmo. Cs:go, battlefieldy , CoDy itp § Ile przycisków używasz w myszce: 3/4 (dodatkowe) § Chwyt: ? § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: ? § Dlaczego chcesz zmienić mysz: szukam dokladniejszej z lepszym sensorem i wygodniejszej § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): wazne: myszke razera mamba tournament chroma moge miec za 150 zl (nowa bez pudelka). Swietnie pasuje mi pod dlon i jest mega wygodna. Ale chce wiedziec czy warto moja zmieniac na tego razera. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Implementacja sensora w Mambie, jest doprawdy parszywa - jest to znamienny i często negatywnie opiniowany Philips. Aktualny galop producentów, dostarczył wielokrotność myszy na nowych PixArtach - zakup Mamby jest zupełnie irracjonalnym zamysłem, jest to poziom myszy sprzed dekady. Budżet odkrywa kilka znacznie bardziej lukratywnych ewentualności. Przede wszystkim outletowy Logitech G403 i Cooler Master MM530. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts