Ciarek90 0 Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Witam, proszę o wycenę zasilacza UPS ponieważ kompletnie nie znam się na takich rzeczach a na allegro/olx nigdzie nie ma takiego modelu. Nie wiem czy jest sens wystawiania tego przedmiotu na allegro/olx czy dać sobie spokój. UPS w pełni sprawny: APC Back-UPS RS 1500VA LCD (BR1500LCDI) Zdjęcie poglądowe: APC Back-UPS RS 1500VA LCD (BR1500LCDI) Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Ciarek90 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Przy takim podejściu to faktycznie daj sobie spokój. Cytuj Link to post Share on other sites
Ciarek90 0 Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Dlaczego? Chciałem się dowiedzieć, czy mogę to sprzedać za jakiekolwiek pieniądze czy to nie ma sensu i wyrzucić na złom gdyż mi osobiście taki sprzęt nie jest potrzebny a jak wspomniałem takich urządzeń nie używam i nie wiem czy jest sens wystawiania na allegro/olx. Dla mnie rzecz bezużyteczna a ktoś inny być może z tego skorzysta i będzie zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 To wystaw na aukcję od złotówki. Chętni się znajdą napewnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts