Skocz do zawartości

Zestaw komputerowy(składany w listopadzie) na gwarancji 2-3 letniej! 2000zł/2400zł/2700zł

Recommended Posts

Witam, składałem przez pewne forum(nie chce robić żadnej reklamy) komputer pod koniec listopada, ale niestety czas nie pozwala na częste granie, a szkoda, żeby komputer stał nieużywany i tracił na wartości.

Podzespoły:
AMD Ryzen 3 1200 /3.4GHz, AM4, BOX
AsRock AB350M Pro4
Asus GeForce GTX1050Ti Cerberus Advanced 4GB DDR5 128bit
Patriot 8GB (2x4GB) 3000MHz CL16 Viper
Toshiba P300 1TB 64MB cache SATA600 7200 rpm
SilentiumPC Vero L2 500W Bronze
SilentiumPC Armis AR1

Monitor:
AOC G2460VQ6

+(wartość +400zł)

Klawiatura:
A4Tech Bloody B120
Mysz:
Dream Machines DM1 Pro S Matte (12000dpi, czarna)
Podkładka:
Dream Machines DM Pad L
Wi-fi
TP-link WN722N

https://www.olx.pl/oferta/caly-zestaw-komputer-monitor-mysz-klawiatura-i-inne-dla-gracza-CID99-IDxBvH8.html

Tu oferta na OLX, mam również wystawiony komputer na allegro.

Gwarancja na podzespoły i monitor  w sklepie ESC na 2/3 lata(licząc od końca listopada) i wieczysta na kości ram + reszta gwarancja chyba 2letnia w x-komie.

Ogólnie w zestawie jest:

Komputer 

Monitor 

Mysz + podkładka

Klawiatura

Okablowanie

Wi-fi

+ klucz windows 10 

+ mam wszystkie pudełka z poszczególnych podzespołów.

Wszystko skonfigurowane. Przez ten ponad miesiąc grałem w GTA V(mogę zostawić konto do pogrania bo i tak go nie będę używał), CS GO(kupiłem myszke i podkładkę w sumie pod tę grę, mam jeszcze słuchawki, ale to nieudany zakup i nawet nie będę polecał, ani sprzedawał).

Zliczając wszystko według paragonów:

Komputer i monitor - 2750zł

Mysz+podkładka, klawiatura, wi fi, klucz windows z allegro - około 400zł

Poszczególne rzeczy moge sprzedać za:

Komputer - 2000 zł

Monitor - 450 zł

Komputer+Monitor - 2400 zł

Cały zestaw - 2700 zł

Jestem również chętny na zamiane na xboxa one s z dopłatą.

Nie ma żadnych ukrytych wad, ani nic w ten deseń. Tak jak wcześniej pisałem, brak czasu na częstsze granie.

Pozdrawiam

Edytowane przez Skurwibąk

2) Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartką musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Poradnik, jak wstawiać zdjęcia do postów. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro.pl. Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro a w temacie podaj link do aukcji.
W przypadku podania linku do Allegro wymagany jest krótki opis przedmiotu, lub podanie jego dokładniej nazwy, oraz informacji o cenie (kwoty "kup teraz", "licytuj").