Midzoio112 5 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 SIema niedawno kupiłem kartę graficzną asus rx 570. Zainstalowałem sterowniki z płyty w kartonie co była, ze strony producenta, zainstalowałem directx 12 ze strony windowsa. Odpalam fife 19 i wywala że są problemy z directx12. Jak wpisuje dxdiag w windows to mam że zainstalowano directx12. Czy wszystko dobrze zrobiłem z kartą graficzną od włożenia jej do obudowy po instalację potrzebnych rzeczy? Ze strony amd też zainstalowałem sterowniki. Ze strony asusa także. Cytuj Link to post Share on other sites
czarusionek 9 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Jaki dokładnie błąd, to jest podstawa. Cytuj Link to post Share on other sites
WaltKowalski 78 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Coś za dużo ich zainstalowałeś, ściągnij DDU niech wywali wszystkie stery od karty graficznej i jeszcze raz zainstaluj tylko sterowniki ze strony AMD Cytuj Link to post Share on other sites
Midzoio112 5 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 zrobiłem tak jak napisał waltkowalski i po zainstalowaniu tylko sterów ze strony pokazuje błąd sterownika, nie mogę odpalić żadnej gry ale obraz jest pulpit yt itd Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 zrobiłem tak jak napisał waltkowalski i po zainstalowaniu tylko sterów ze strony pokazuje błąd sterownika, nie mogę odpalić żadnej gry ale obraz jest pulpit yt itd Sprawdź gpu-z czy komputer widzi kartę we właściwy sposób. Cytuj Link to post Share on other sites
Midzoio112 5 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 nie widzi karty w ogóle ale monitor jest do niej podłączony i obraz jest więc no Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 wrzuć screna. Cytuj Link to post Share on other sites
Midzoio112 5 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 nie umiem dodawać zdjęć tutaj Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Możliwe jest, że przez przypadek usunąłeś nie tylko sterowniki karty graficznej Może też inne elementy związane z działaniem innych podzespołów.Podobnie miałem z innym programem. Nie wiem jak działa ten program. Ściągnij i odpal to: https://www.instalki.pl/programy/download/Windows/zarzadzanie_sterownikami/SlimDrivers.html Poszuka i zaktualizuje/zainstaluje co stare/brak. Potem sterowniki amd. Cytuj Link to post Share on other sites
Midzoio112 5 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 okey ogólnie ja pobierałem usuwałem ddu i znowu pobierałem z 3 razy sterowniki brałem ze strony asusa lub z amd wszystkiego próbowałem karta działa generuje obraz ale w grach się wysyupuje i w device manager błąd jest cod 43 Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 https://www.dobreprogramy.pl/Driver-Sweeper,Program,Windows,33842.html Użyj najpierw tego. potem slim driver Potem dopiero sterowniki ze strony amd. Cytuj Link to post Share on other sites
Midzoio112 5 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 slim driver sam pobiera sterowniki ze strony amd męczę się 2 dni, myslisz że to pomoże ci napisałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Tego nie wiem. Kartę kupiłeś nową? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts