Vernio 0 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 O to dobrze ,że kod wrócił. 2%? Lepszy rydz niż nic.:| Prawie się teraz mieszczę w limicie.xD Edit: Wyszła mi średnia 3,5% nie jest źle. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Mnie się tylko nie podoba powolność sklepu i zdarzające się od czasu do czasu błędy Internal server error (500). Sama szata jest bardziej przejrzysta niż poprzednio (szczególnie po zmianie kategorii głównych. Cytuj Link to post Share on other sites
Brandar 0 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Mam mieszane uczucia co do tego layoutu. Z jednej strony na początku można szybciej do wszystkiego dojść, ale za to pomieszali wszystko w konfiguratorze. Jeżeli naprawią wszystkie bugi jakie wyjdą w praniu to powinna IMO być lepsza niż poprzedni layout. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Normalne ceny już przywrócone, niedługo złożę punktowe zamówienie, tylko poczekam aż będzie 5% rabat P.S. Ogólnie nowa szata wydaje mi się lepsza Cytuj Link to post Share on other sites
mafi_ 0 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wydaje mi się, ze ta zniżka w najbliższej przyszłości nie powróci. Co więcej wycofali się z promocji darmowej wysyłki od 300zl - choć jest rabat przy większych zamówieniach. Szkoda, pół komputera złożyłem niedawno u nich, ale po tej zmianie druga polowe u konkurencji... Cytuj Link to post Share on other sites
Kipcior 0 Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hmm, mimo iż w ogłoszeniu promocji jest wyraźnie napisane, że promocja obowiązuje do końca września, to mi od przedwczoraj po próbie zalogowania się do komputronika z wprowadzonym kodem KT_RABAT09 wyskakuje komunikat "nie możesz użyć tego kodu" no i siłą rzeczy ceny są dużo mniej atrakcyjne niż ze zniżką. Tak czy inaczej, czy ktoś wie czy to jakaś awaria, błąd i rabat powróci czy komputronik zdecydował się przerwać promocję z końcem lipca?? Jest to dla mnie dość istotne bo w najbliższym czasie kupuję kompa no i teraz nie wiem czy liczyć na nich jeszcze czy spisać na straty przy najbliższym zamówieniu Z rabatem ceny niektórych towarów były naprawdę konkurencyjne w stosunku do innych e-sklepów, bez to niestety stary, dobry i drogi komputronik Cytuj Link to post Share on other sites
Mc_Harmata 0 Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ja tak samo jak Kipcior mam zamiar skompletować kompa w komputroniku, zwłaszcza dlatego, że był ten kod promocyjny! Lepiej, żeby to było naprawione bo stracicie 2-óch(a może i więcej) klientów!!! Już jestem zadowolony, bo komputronik naprawił to o czym napisałem powyżej!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Kipcior 0 Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To prawda, dziwny zbieg okoliczności. Wszedłem dzisiaj, brak kodu i ceny bez zniżek. Wysłałem więc do nich pytanie o to na stronie, 5 minut później ceny promocyjne wskoczyły, ale odpowiedzi nijak żadnej nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
misi3k08 14 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Często przeglądam komputronika, i dużym ułatwieniem stał się wprowadzony przycisk 'Ostatnio przeglądane'. Dzięki temu nie muszę wertować katalogu, aby przejść do interesujących mnie w ostatnim czasie produktów Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Zaginęła kategoria Zasilacze i połączyła się z Tunerami http://www.komputronik.pl/index.php/cat ... zyjne.html Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Zaginęła kategoria Zasilacze i połączyła się z Tunerami http://www.komputronik.pl/index.php/cat ... zyjne.html Ja mam większy problem w sprawie Karakorum Towar wycofany ze sprzedaży - wyczerpane ostatnie zapasy magazynoweTrzeba było brać kilka miesięcy temu za punkty Chociaż może niedługo pojawi się Karakorum 2... Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zaginęła kategoria Zasilacze i połączyła się z Tunerami http://www.komputronik.pl/index.php/cat ... zyjne.html No właśnie A ja cały czas szukam i już zacząłem się podejrzewać o kurzą ślepotę Cytuj Link to post Share on other sites
miggi 0 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Od czasu wprowadzenia nowego layout'u cała strona wyświetla się wyśrodkowana. http://files.myopera.com/miggi/albums/6 ... tronik.jpg Efekt jest na Operce i na Firefox'ie. Podpowiedzią może być fakt, że pracuję na laptopie w trybie rozezerzonego pulpitu z dodatkowym ekranem. W domu na zestawie z jednym monitorem efekt nie występuje. maksymalna szerokość fotki może wynosić 750px. Darodaredevil Cytuj Link to post Share on other sites
Geograf 0 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Dla mnie lepiej sie robiło zakupy i przegląd w interfejsie starego benchmarka. Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Dla mnie lepiej sie robiło zakupy i przegląd w interfejsie starego benchmarka....a mi się nie podobał stary wygląd Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts