Lordani66 6 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Czy są jeszcze w sprzedaży pierwsze pady (V1 AKA Gen 1) od PS4, te ktore nie mialy problemow z kompatybilnością z PC? Cytuj Link to post Share on other sites
DEX66 43 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 typowo v1 raczej już nie kupisz, chyba ze przypadkiem ci się trafi jakiś leżak magazynowy, osobiście mam ps4 i 2x v2 i regularnie podpinam pod pc i żadnych problemów nie mam, jakieś źródło informacji? chętnie bym się zapoznał, bo nie słyszałem o tym jeszcze Cytuj Link to post Share on other sites
ZERO-GRAVITY 0 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Polecam coś takiego, jeżeli chodzi o ps4/pc https://allegro.pl/kontroler-razer-raiju-tournament-edition-ps4-pc-i7751245593.html Cena dla forumowiczów 450zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts