bendzik12 0 Napisano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Mordy mam problem z Go Pro 7 a mianowicie jak wrzucam filmik do programu Go Pro studio to mi go po prostu nie odtwarza , a przez Windows Media Player jest tylko dźwięk. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 jesteś pewien że plik wideo nie jest uszkodzony ? próbowałeś z inna kata pamięci? Cytuj Link to post Share on other sites
bendzik12 0 Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Plik wideo na kamerce jak i aplikacji na telefonie działa normalnie, zaś problem pojawia się na PC . Może wina stroi po stronie blaszaka oto jego parametry: proc i3 2120ram 8gbkarta radeon 7850 2gb Edytowane 30 Grudnia 2018 przez bendzik12 Cytuj Link to post Share on other sites
Heego 0 Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 (edytowane) interesting too Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Heego Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 jak kopiujesz film, pisałeś już do supportu go pro ? Cytuj Link to post Share on other sites
bendzik12 0 Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) jak kopiujesz film, pisałeś już do supportu go pro ? Nie nic nie pisałem do supportu go pro. Z innych forum dostałem takie podpowiedzi : upewnij się, że masz kodek Hevc. Go pro materiały chyba od 2k w góre kompresuje tym właśnie kodekiem. W wielu starszych systemach musisz go doinstalować. Po instalacji dalej pojawia się taki sam problem. Po zapytaniu o wydajność mojego PC to dostałem taką odpowiedź o sprzetowe dekodowanie hevc jest dopiero w procesorach z serii Kaby Lake. Jak masz starszy to dekodowanie jest programowe i dlatego przycina. Masz za słaby i zbyt stary cpu, żeby to działało sprawnie Edytowane 31 Grudnia 2018 przez bendzik12 Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Ale tobie nie przycina tylko w ogóle nie odtwarza tak ? VLC próbowałeś ? Cytuj Link to post Share on other sites
bendzik12 0 Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Na programie studio go pro nie odtwarza wcale pliku video zaś na VLC odtwarza plik ale przycina go. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 jak odtwarzasz VLC i przycina, to pewnie masz obciążenie CPU na 100% i ci rzeczywiście CPU nie wydala. Więc to by się zgadzało, z tym co napisali na innym forum, ale możesz sprawdzić. zwykły menadżer zadań starczy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts