iamnotreal 193 Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Porządków ciąg dalszy. Ja wiem, że w sumie śmiecie, ale może komuś się nadadzą jako dawcy części albo do nauki albo cokolwiek. Jak nikt się nie zgłosi, to lądują w śmieciach. Objawy: HD5870 - na pulpicie jest okej, ale pod obciążeniem się wyłącza. Po undervolcie/underclocku przestaje się wyłączać ale wyswietla artefakty. Grzeje się dość mocno, ale nie do tego stopnia, że powinno się to kończyć wyłączeniem (okolice 90'C). GTX460 - do instalacji sterowników jest okej, po instalacji system nie wstaje (ale wyświetla). Tu może jakiś flash biosa by pomógł, ale nie chciało mi się z tym walczyć. Nie sprawdzana pod obciążeniem, bo bez sterów się nie da. Odbiór, klasycznie, najlepiej osobisty. W Krakowie, albo - w okolicach świąt - w Poznaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
hebdinio 0 Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Interesune mnie ta z podwojnym wentylatorem na dawce, czy jak zaplace za przesylke, to moge liczyc na wyslanie? Cytuj Link to post Share on other sites
boniestaw 7 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 chętnie przygarnę obie z odbiorem osobistym w okolicach poznania Cytuj Link to post Share on other sites
iamnotreal 193 Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 została tylko 5870 już. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts