areq90 0 Napisano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 CześćWindows 10 Home, dziś zauważyłem dziwną i dla mnie nową opcję w folderach,a mianowicie "Udostępnij z Łap!". Screen poniżej:Wiecie może co za program za to odpowiada? I druga sprawa, żaden z moich sprzętów nie nazywa się Desktop-t3la8g2, dodatkowo mam sporo urządzeń podłączonych do swojego wifi i ich jak widać na liście nie ma. Z mojego wifi korzysta również sąsiad ale sprawdziliśmy jego urządzenia i takiej nazwy nie mają.Jeśli ktoś coś wie to będę wdzięczny za pomoc, niestety google tym razem nie pomogło , a nie wygląda to na opcje systemową. Nie wiem czy to istotne ale mam do komputera podłaczone 3 dyski 1 hdd i 2 ssd ale tutaj jest pokazane osobne urządzenie więc sam nie wiem.ps. dodatkowo przy niektórych folderach pojawiła się taka ikona dwóch strzałek widoczna na zdjęciu powyżej..ps2. chciałbym się tylko skupić na programie/opcji, która tę opcję umożliwia, a nie na urządzeniu którego nazwa widnieje powyżej.Dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Przy odłączonym internecie też to jest ? Sprawdź w trybie awaryjnym bez dostępu do sieci. Jak klikniesz na to prawym klawiszem to masz możliwość wyboru "właściwości" ? Cytuj Link to post Share on other sites
areq90 0 Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Ok, już sobie poradziłem. Była to nowa opcja w DT Lite, żona zainstalowała i nic nie powiedziała Treść zostawiam, może komuś się przyda. Dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts