Marek Lolasi 96 Napisano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Witam do sprzedania telefon widoczny na zdjęciach. Jego stan oceniam na idealny , żadnej rysy , oryginalna folia na wyświetlaczu , akcesoria nawet nie wyciąganie z pudełka. Śmiało można komuś dać jako "nowy".Jest to wersja 4/64 , nie wiem czy były inne. Dostałem to jako prezent we wrześniu i w zasadzie cały czas leży w pudełku( używany kilka dni). Nie mam żadnego dowodu zakupu , prawdopodobnie pochodzi z sieci Play, gdyż ich logo jest widoczne po odpaleniu. Od siebie mogę dać gwarancję rozruchową , oczywiście nie na uszkodzenia mechaniczne. Jako gratis mogę dorzucić etui czarne carbonowe.Cena 650 z wysyłką kurierem , przy odbiorze osobistym w Krakowie 600zl. Foty Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 15 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 odświeżam, teraz cena odpowiednio 600zl z wysyłką, 550zl przy odbiorze osobistym. Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 oferta nadal aktualna , jeżeli masz jakies pytania to pisz , na ekranie jest oryginalna folia to co widać na zdjęciu to są refleksy światła Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 50zł za wysyłkę Czym Ty to będziesz słał... Wysyłka tej wielości paczki z ubezpieczeniem do 1K to około 17zł Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Uprzejmie prosi się o czytanie ze zrozumieniem. Nigdzie nie jest napisane, że wysyłka 50zł. Cena jest 600zl z wysyłką, a jeżeli ktoś sobie podjedzie po niego to oddam za 550zl. Zawsze jak coś sprzedaję i ktoś odbiera osobiście to jest taniej, bo dla mnie to też jest wygodne, nie muszę pakować itp. Takie pisanie postów typu " koszt takiej paczki to max. 17zł jest troszku niegrzeczne i nie na miejscu( pomijam już, że niezgodne z regulaminem) i nie dostoi takiemu użytkownikowi. P.S. A tak pozatym to Wesołych Świąt:)))) Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Czytam ze zrozumieniem cena odpowiednio 600zl z wysyłką, 550zl przy odbiorze osobistym. Z tego wynika tylko tyle, że za wysyłkę liczysz sobie 50zł Nigdzie nie jest napisane, że wysyłka 50zł. Cena jest 600zl z wysyłką, a jeżeli ktoś sobie podjedzie po niego to oddam za 550zl. Cena z odbiorem osobisty: 550zł Cena z wysyłką : 600zł Różnica w cenie = koszt wysyłki = 50zł Może Ty nie potrafisz zrozumieć tego co napisałeś? Co jest niby niegrzeczne? Zapytanie dlaczego za przesyłkę wychodzi 50zł Wesołych świąt. Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 sprzedane Link to post Share on other sites
Recommended Posts