pawellaby 1 Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Witam ! w momencie gdy gram w grę TIBIA , pojawia się błąd ukazany na zdjęciu. Miał ktoś taki problem albo wiadomo dlaczego mogło by się tak dziać , najczęsciej przed tym błędem jest straszny drop fps windows 7. Cytuj Link to post Share on other sites
itcloud 24 Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Możesz napisać coś więcej o pochodzeniu karty? Spotkałem sie niedawno z podobnym przypadkiem i mi pomogła wymiana biosu. Czy Twoja karta jest z "koparki" ? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Możesz spróbować na sporo starszych sterownikach.Najlepiej z roku,w którym pojawiła się ta karta na rynku... Cytuj Link to post Share on other sites
pawellaby 1 Napisano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Powiem tak , zainstalowalem oryginalna 10 i wszystko działa Cytuj Link to post Share on other sites
itcloud 24 Napisano 21 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Czyli miałeś "pirata" ? Nie odpowiedziałeś też, jakie jest pochodzenie karty? Cytuj Link to post Share on other sites
pawellaby 1 Napisano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 miałem 7 , pochodzenie karty ? z euro agd ;> Cytuj Link to post Share on other sites
itcloud 24 Napisano 22 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Nie no spoko, pytałem bardziej pod kątem karty "pokoparkowej" czyli "zajechanej". Czyli jak ktoś radził wyżej, gdybyś cofnął się na "7" ze sterownikami może też by pomogło. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts