NewSky 1872 Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Przedmiotem sprzedaży są gry na konsolę PS4: Uncharted 4 - Kres Złodzieja (Thief's End) - pudełkowa, kupiona przeze mnie jako nowa. Używana. Stan idealny. South Park - Fractured but Whole - pudełkowa, kupiona przeze mnie jako nowa. Używana. Stan idealny. South Park - Stick of Truth - Wersja cyfrowa, nieaktywowana, kod działa - sprawdziłem osobiście, ale ostatecznie nie aktywowałem. Cena za całość - 120 zł z kosztem paczkomatu po mojej stronie. Przy kupnie pojedynczych egzemplarzy - 45 zł pudełko, 30 zł za cyfrową. Do tego należy doliczyć ew. koszt wysyłki. Możliwy odbiór osobisty w Lublinie - mogę podrzucić w południowym obszarze miasta. Allegro możliwe, ale dochodzi prowizja, która nawet przy zastosowaniu "smart" zjada potencjalne oszczędności. Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 16 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Każdy z tytułów taniej o 5 zł. Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 W dalszym ciągu aktualne. Link to post Share on other sites
rafalwarda182 2 Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 rezerwuję Uncharted Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Uncharted 4 sprzedane. Przesyłka listem poleconym gratis w cenie gry przy zakupie obydwu pozostałych gier. Przy zakupie samego SP:FbH list polecony ekonomiczny za 5 zł. Link to post Share on other sites
Recommended Posts