Teglo 0 Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 (edytowane) [LUŹNE PYTANIE]Witam, zastanawiam się nad dwoma kierunkami studiów z puli trzech, wszystkie są mi bliskie lecz nie o przywiązanie tu chodzi, lecz o to, który byłby "bardziej przyszłościowym" (specjalnie w cudzysłowie) I tutaj mam do Was luźne pytanie, a nuż, widelec, ktoś mnie naprowadzi :} - gdybyście to Wy mieli decydować, to jaka byłaby Wasza kolejność wyborów kierunków?Internet Computing and Systems AdministrationBusiness Information Technology //ewentualnie Computer ScienceComputer Graphics, Vision and GamesJestem po technikum informatycznym, gdzie w międzyczasie zajmowałem się grafiką 3D (modelowanie, wizualizacja, projektowanie "mniejszych" gier w Unity i UE) także posiadam "jakąś tam" wiedzę w tych trzech kierunkach lecz po prostu ciężko mi się zdecydować Wstępnie jestem zdecydowany na Internet Computing and Systems Administration jako pierwszy wybór, no ale zostaje kwestia drugiego wyboru i tutaj już ciężko się zdecydować Pozdrawiam Edytowane 5 Listopada 2018 przez Teglo Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Ja bym poszedł w kierunku,na który się wstępnie zdecydowałeś. Chyba,że to ostatnie to twoja pasja... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts