Overclock666G 133 Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Cześć. Mam pytanko co mogło pójść w GTX970 jeśli podczas gry w pewnym momencie lekko zaśmierdziało spalenizną i komputer przez 10 sec miał czarny ekran po czym OFF. Teraz z kartą komputer nawet nie chce odpalić, wejść do biosu. Chciałbym naprawić kartę za jakieś pieniądze by była użyteczna i sprzedać bo w takim stanie jak teraz to pewnie marne grosze jest warta. Jakiś specu może coś doradzi bo ja nie ma pojęcia co mogło strzelić. Cytuj Link to post Share on other sites
WPRD700 230 Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Skąd wiadomo, że to karta graficzna, a nie np: zasilacz? Cytuj Link to post Share on other sites
k0chan 814 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 na początek sprawdź jak kolega wyżej napisał zasilacz ( w ogóle to jakiej marki posiadasz to PSU), chociaż przy zasilaczach jak już coś zaśmierdzi to przeważnie komputer nie wstaje Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 A bez karty rusza ? Cytuj Link to post Share on other sites
itcloud 24 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jeśli masz procka z kartą na tymże procku, to sam bios i ekran przed odpaleniem pulpitu powinieneś widzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Nie jestem amatorem już jest osądzone że to grafika padła. Wszystko inne śmiga elegancko. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts