marekpl 4 Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Witam. Szukam osób do wspólnego dzielenia konta na Netflix. Niestety nikt z moich znajomych nie jest zainteresowany to może znajdzie się ktoś chętny tutaj. Jeśli znajda się dodatkowe 3 osoby to miesięczny abonament będzie wynosił około 7zł. Przy taryfie dla 2 urządzeń cena abonamentu wynosi ok. 10zł. Zapraszam do kontaktu. Edytowane 31 Października 2018 przez marekpl Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 ja się chętnie złożę, tylko czy dobrze rozumiem płacąc 10zł mam dwa urządzenia? Cytuj Link to post Share on other sites
marekpl 4 Napisano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2018 (edytowane) troszkę źle to napisałem. obecnie wykupiony mam pakiet HD do 23 listopada, gdzie można oglądać jednocześnie na 2 urządzeniach bo korzystam sam a najtańszy pakiet jest w jakości SD więc go nie brałem pod uwagę w moim przypadku;/ jeśli znajdą się dodatkowe 3 osoby aby wspólnie opłacać abonament to po 23 listopada zmienię taryfę na Premium i w tej taryfie mogą być wyświetlane treści na 4 różnych urządzeniach czyt. 4 różne osoby mogą oglądać co chcą. Odpowiadając na Twoje pytanie konto jest wspólne dlatego każdy z Nas korzystając z serwisu powinien odtwarzać treści tylko na 1 urządzeniu aby nie zablokowac któremuś z nas dostępu oraz nie rozdawać loginu i hasła do serwisu. Dlatego też szukam osób uczciwych i rzetelnych, którym zależy na korzystaniu z Netflix ale nie płaceniu za to jak za złoto Edytowane 31 Października 2018 przez marekpl 1 Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 ok inaczej ile zapłacę korzystając z jednego urządzenia w HD miesięcznie. Ile zrzutka na osobę ? Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 (edytowane) Ja bym był chętny. Tylko na konto gdzie jest dostępna 4k. No i z żoną muszę pogadać ale wstępnie z 7 zł na mc rezerwuję Edytowane 1 Listopada 2018 przez MariuszB35PL Cytuj Link to post Share on other sites
elebele 0 Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Cześć. Ja też jestem chętna. Interesuje mnie opcja Premium, ale póki co piszę się też na tę tańszą opcję. Edytowane 2 Listopada 2018 przez elebele Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Dobra pogadałem z żoną, i jestem chętny na 100% na premium. Cytuj Link to post Share on other sites
marekpl 4 Napisano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Cieszy mnie takie duże zainteresowanie znalazłem już "współudziałowca" do obecnego pakietu jaki opłaciłem tj. 2 urządzenia, ale po 23 listopada będzie już można dołączyć, gdyż aktywny będzie pakiet Premium dla 4 urządzeń chętnych zapraszam na priv. Tak jak pisałem opłata miesięczna około 7zł. edit: na chwilę obecną mam już komplet osób jeśli ktoś się rozmyśli przed 23 listopada to dam znać Edytowane 2 Listopada 2018 przez marekpl Cytuj Link to post Share on other sites
Nrs20 0 Napisano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 Zwolnilo mi sie miejsce jak ktos chetny na netflix to piszcie na maila nrs20@o2.pl tam podam namiary na tel pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 W hd da radę oglądać ?, bo opcja z sd słabo mi się widzi. Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 Najniższa opcja z SD jest na tylko 1 urządzenie. Więc jest albo HD albo 4k Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts