iamnotreal 193 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Tym razem na sprzedaż leci karta graficzna gtx970 w wersji Gaming 4G od MSI. Karta kupiona w październiku 2014 (w esc.pl), więc już po gwarancji. W komplecie pudełko, ale numery seryjne się nie zgadzają, bo karta padła po około 2 latach i była wymieniana w ramach gwarancji (na refurba w opakowaniu zastępczym). Od momentu wymiany siedziała w kompie siostry, tj. służyła do wyświetlania yt, Simsów i fejsbunia, zero OC, podejrzewam, że nigdy nie pracowała nawet pod obciążeniem 100%. Karta sprawna w 100%, nie była przeze mnie rozkręcana jeszcze, miałam zamiar wymienić pastę i termopady, ale w sumie się nie smaży, a cała przyzwoita pasta mi się skończyła i dopiero co zamówiłam, więc jak ktoś chce to może poczekać aż przyjdzie, jak nie - zostawię jak jest. Cena: 600zł Najchętniej odbiór osobisty w Krakowie (lub w innych rejonach Polski po ustaleniu, jestem w okolicach Poznania w ten weekend, w Stolycy też bywam dość często). Wolałabym nie płacić haraczu allegro (bo inaczej ich stawek na sprzęt komputerowy nazwać nie idzie), ale jak ktoś chce przez alle, to cena + koszt wystawienia + koszt wysyłki (kurier/paczkomat). Edytowane 30 Października 2018 przez iamnotreal Link to post Share on other sites
iamnotreal 193 Napisano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Nowa cena: 550zł Link to post Share on other sites
Piasek998 461 Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Za 500 juz z kw jestem zainteresowany .Jeśli moja oferta interesuje to poproszę więcej zdjęć na pw Edytowane 12 Listopada 2018 przez Piasek998 Link to post Share on other sites
iamnotreal 193 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) Bumpity Cena 480zł. edit: Sprzedane (przynajmniej chwilowo ) Edytowane 14 Lutego 2019 przez iamnotreal Link to post Share on other sites
Recommended Posts